Friday, February 12, 2010

[...menyampah tul dengan pak guard sekolah ni...]

tajuk entri masih lagi mengaplikasikan nasihat blogger hebat...
erm...entri lepas, aku dah citer psl student aku form 4 ni..keras kepala...
makin mnjadi2...
tapi....aku memang da agak akan ada student mcm ni...
perkara biasa...
sebab...
aku pun dulu macam ni...bila tgk budak tu...terigt diri aku masa sekolah dulu...
betul-betul macam aku...
bak kata Justin Timberlake, what goes around turns around...
budak tu suruh jawab soalan tak nak jawab
cara budak tu duduk pun macam samseng dalam kelas...
bagi latihan tak hantar...
aku dulu gitu gak...
standard la...sebab budak tu kira bijak dan paling hensem dalam kelas...
(sila kaitkan dengan tulisan merah)
karma...karma...hihi...
Tips:
Anda inginkan tips? jadilah waiter hotel...er....
k..nak g petik pisang...

6 Comments:

Anonymous said...

xnampak pun ada tulisan kaler merah

Sofia said...

rileks le, jgn le nyampah gn pakguard.. dia wt tugas dia.. kita wt tugas kita.. hehe

p/s:: nah tag utk ko hilangkan rasa nyampah tu.. http://epilogsofia.blogspot.com/2010/02/aku-bangga-aku-ada-tangan.html

cik CumeY said...

hahahaha...


aku menyampah tol ngan tulisan merah tuh...hahahaha

duta_illuzm said...

anon> rabun warna?? sian...

sofia>haha..gurau jah...

CC> tulisan merah tu pn nyampah dgn ko...haha...

cahaya mataku said...

apa daaa abg joe...

mesti jeles sbb student to lebih hensem drpd anda, kan kan kan?

duta_illuzm said...

nora..sila rujuk tulisan merah...hehe..