Tuesday, September 28, 2010

[...wa dulu cute wooo...haha...]

sebelum kadar mengupdet blog wa sama dengan kitaran haid wanita normal…maka ak updet segera!

em…kali ni wa nak citer ckit la pngalaman wa zaman2 cute dulu…hehe…


ayah wa keje ladang…jadi wa mmbesar mmg kt kawasan ladang la…
ayah wa tu kira pegawai…so orang/pekerja2 ladang pggil ayah wa 'tuan'…n wa jadilah 'anak tuan'…(ok2…mula boring dah...pendahuluan k)…

nak d jadikn citer, waktu wa darjah 5…ayah wa kene transfer ke ladang lain…dan seperti biasa…adalah majlis perpisahan…


u
tk mengelakkan entri wa ni jadi tesis…wa pendekkan la
citer ek…

tgh2 ayah wa b’ucap…de sorang member ni…lupala namanya…wa bagi nama Eminem ja k…


Eminem ni dtg kat wa sengih2…rupanya dia bawa sepucuk surat n sebentuk cincin…dia dengan selamba..depan mak n staff2 lain kata…”rihanna bagi...dia suka ko…” (rihanna ni pun nama samaran k…lupa der…haha)

wa punyala malu…dulu2 bnda2 camni mmg malu kot…mak wa pun slumber…simpan dulu surat tu…ayah ko berucap tu…nnt bru baca…pergh…neves2…

hbis ja ayah wa berucap…wa dngan pantas buang surat n cincin u tanpa mmbacanya…haha…

sampai sekarang wa tertny2…pe la isi surat tu…cincin tu xpala…sbb dah kemik da wa tgk..hehe…

Bnyk kenangan waku kecik2 dulu…

Harap maaf kalau entri ini berusur memuji diri..haha…

TIPS:

jika ingin bagi cincin pada oang yang anda minat...tlg jgn bagi yang da kemik...nnt kena buang...;p

k...nak makan cempedak...

12 Comments:

SiBulan said...

ade ke buang surat peminat..
ish3..=p

duta_illuzm said...

haha...neves la waktu tu...

Cik Mus said...

haha..klako..
kejam vs penakut kot...

emoriz said...

Rasanya ape ye dalam surat tu.
nak tau???
ni dia baca bawah ni

"ni cincin yang ko bagi dulu masa tadika. aku pulang balik jangan wat2 tak ingat. aku x suka ko"

hahaha

MENJEJAK DEWASA~ said...

klako gak dis story~
kecik2 dah demand!!
kih3~

duta_illuzm said...

cik mus>penakut??? no..no..no..hehe...

wan>ooo...ak buang kt longkang surat tu..ko kutip ek wan???

ami>haha...haruslah (dgn nada kakza)

Sofia said...

sian kt peminat!

duta_illuzm said...

sofia...hehe...pe leh wat...:)

HaImi SuHAiMI said...

joe: citer mu ni lawak..

sporting pula mama mu 2..

ahaha

en JOe Pacak said...

emi..hahaha...sporting kan3??? hehe...

c3kz h!kmAh said...

haha..aku pn ada kesah sal cincin dan surat neyh..hakhaksss

en JOe Pacak said...

pe kisahnya??