Tuesday, March 16, 2010

[...ehem....ehem...]

Assalammualaikum...

kita mulakan entri kali ini dgn ummul kitab...al-Fatihah...
(maklumlah...ada student aku yg bc blog ni...hihi)

k...lama gilers x update...nak kata bz...bz gak kot...

bnyk bnda jadi semggu dua ni...

erm...nak citer mana dulu ek...

k...kita mulakan dgn crita ilimiah ckit...
ya...ilmiah...yg korang terkejut apsal...blog ni mmg blog ilmiah...

2 mggu lepas, aku, 2 org guru n 80 students SAMSES g ILDAS...
Institut Latihan dan Dakwah Selangor...

bnyk gak lah aku dapat kat sana...
setiap kali aku salam ngan org2 ILDAS or penceramah...aku cakapla..
assalammualaikum, saya...cikgu Johan yang ensem lagi stylo...(part yang ensem lagi stylo tu dalam hati jer)

org2 ILDAS n penceramah mesti reply...aik..cikgu ek???

aku pun balas...ya la sengal...(ni pun dalam hati...)

xpa2...bukan salah dorang aku awet muda..haha...

erm...lain2 stori...nntila aku sambung ek...

Tips:

Inginkan tips agar kelihatan seperti cikgu??? tanyalah orang lain..part ni aku pun fail...

k...nak g karaoke..lalala~

5 Comments:

Anonymous said...

salam
cikgu nk dgr citer x...?
saya ni salah sorang grup ke ildas tu..
ada lar sorang kakak ni tanya kitorang ni.. ( dia tanya senyap2.. saya pompuan tau,sbb tu dia tnye saya)
" itu cikgu ke ? "
kitorang jawap...
" ha'ah "
pastu dengan mengulum senyuman akak tu berlalu...

kitorang pandang and berfikir..
sure kakak tu terANGAU kt cikgu
yelar..mana taknyer..
cikgu kan awet muda..

Btol x ?

iEn said...

haha..btol lah tu..sir johan kmu tu la paling hensem..hihi.

duta_illuzm said...

wsalam...
sapa dia anon ni..
tp xpa..sbb citer ko sedap d dgr..hehehe...

awet muda..pki mustika ratu..muahaha..

ien..sihat tak ajk peta ni??
hehe...

cik CumeY said...

joe pacak...


kamu ensem kah???hahaha...

jadik cikgu cc bole?hahaha

duta_illuzm said...

CC..of kos..haha..

cikgu kamu?? kamu da xleh dbantu..harap maklum...