Saturday, March 20, 2010

[...serius...cari awek lain lah...haha...]

di petang yang petang ini...
MAKA, ia bukan pagi...

pergh...beri tepukan atas intro yg cukup puitis...muahaha...

sdg baring2 menanti pinangan kristin kreuk ni...kawe te-remember satu stori...

kawe g la bilik saim kawe ni...sajo nak memberi tazkirah kot...

time tu dia tgh n rumet dia tgh main game bola...

tgh2 aku sembang...saim aku tu tutup la game...pahtu...nmpkla wallpaper laptop dia ni..

aku pn bersuara dgn macho..."anak soleh la ko ni...alhamdulillah..."

nape lak???...balas saim aku tu...

aku pun ckplah..."siap wat wallpaper lagi tu gmbr ko n mak ko..sejuk perut ibu ngandung..."

(merujuk pada wallpaper, gmbr kwn aku n sorang pompuan)

pahtu...serius...suasana sunyi bak buluh perindu...er..k2..x sesuai ye buluh perindu tu...

rumet dia pn muka da lain...aku igtkan emak dia ni da meninggal...so aku mcm timbulkan kisah sedih la kan...

aku pun dgn rasa bersalah...sori2 dude...aku tak tahu...

dia pun balas...

"xpa...ko kan memang tak tahu dia ni AWEK aku..."


aku pun...muahahahahahaha...dalam hati la...nnt kena sepak...serius..awek dia nmpk tua doe...huhu...

TIPS:

Jika ingin meletak gambar awek d laptop...buat tagging...
cth: ini awek aku...bukan emak aku...
muahaha...

k...nak cari awek...

7 Comments:

KAZA said...

Hahhaha..dia diam sbb sentap kot.. Hahhaah, lahar dlm ketidaksengajaan!

cahaya mataku said...

lawak lawak :p

duta_illuzm said...

kaza>lahar dlm sengaja kot..huhu..

nora>lawak??? tau...hehe...

Cik Mus said...

tua sgt ke awek die sampai abg joe ingatkan tu emak??huhu...

duta_illuzm said...

sebaya kot mus...cuma NMPK tua..hehe...

KAZA said...

Huhuhu..awet tua kot!

Noor said...

tua2 pon manje beb.heheh