Wednesday, January 20, 2010

[...aku ok jah...hahahaha...best nya...*tipu*...]

Sekolah Agama Menengah Sungai Selisek

cikgu-cikgu> happening, friendly, lawak, ada yg cute (hok ni penting)

murid-murid> baik, bersih, dengar cakap, ada yang cute (hok ni pun penting)

kakitangan bukan mengajar > baik, peramah ooo...makcik kantin pun baik...

environment > sangat menarik, damai, aman jah...

TAPI...

aku still rasa tak best...

memang dari dulu aku tahu...alam ke-cikgu-an memang bukan aku...

tolong...Allah...sahabat2ku...

~sigh~

7 Comments:

cik gossiper said...

selamat berpraktikal abg johan
best of luck!
buat muka best even rase tak best
bole ke mcm tu? ;)

F.Aminurrashidd said...

kalo camtu la gayonyo.. masuk laa arena cikgu disiplin.. demo keno laa jadi cekgu bekeng.. srupo askar.. demo PALAPES keyy... ko gano? hahaha

cahaya mataku said...

cikgu-cikgu> ada yg cute (hok ni penting)

murid-murid> ada yang cute (hok ni pun penting)


HOK NI PALING X BULIH BLAH...

duk praktikum elok2 bro, jgn lupa pakai kopiah, tunjuk alim sikit...
Semoga jadi cekgu berkaliber, bukan berkaki lebar.

duta_illuzm said...

cik gossiper> tq3...leh jer...berlakon jap..."jap"?? 4 bulan ooo....aduyai...

pawez>gano nok jd cikgu disiplin...bdk2 cni pggl kawe abg joe..haha..tp meme kawe askar pn..hahaha..

nora>haha..gurau ja nora..
tq atas pesan..tp kopiah tu x jji la..hehe..
kaki lebar tu gapo bena?? adakah supo itik?

cik CumeY said...

jiwa cik gu jugak tak bole masuk ngan cc..

hahaha...
tader talent nak ngajo orang biler yang kuar dari mulut banyak auta dari fakta..hahaha

duta_illuzm said...

cc...setuju! rosak ank bangsa...muahahaha...

duta_illuzm said...

cc...setuju! rosak ank bangsa...muahahaha...