Friday, January 8, 2010

[...terkejut dowh...terkilan pun ada gak...]

selama aku duk U ni, memang jarang aku kol parents kat sabah,

sebab tiap mggu parents yang akan kol...
tp hari ni memang aku perlukan penjelasan...marah pun ada gak...
cuba korang fikir, tengah2 surf tenet, jumpa pic ni...


menjerit sekuat hati......mummy........bakpo wat gini......!!! (untuk dapatkn feel sbnar...sila translate dlm loghat Sabah)

perasan tak apa yang spesel pasal pic ni...?
tak perasan??? aku memang bengang gak waktu mula2 jumpa pic ni...

so aku terus kol mak aku...

JOe stylo: salam mak...watpa?

mummy JOe: wsalam...xda watpa...tgh tgk al-kuliyyah ni...(syhhh...sbnrnya tgh tgk Jangan Lupa Lirik, sngaja di edit oleh penulis)

JOe baik hati: mummy, nak tanya ni...kenapa bha mummy sampai hati wat gini...

mummy JOe: sabar dulu ko...cuba stori bagus2...buat apa ni...mummy tak faham...(ala2 erra fazira dalam maria mariana, tp kurang pasti la, maria mariana 1 @ 2)

JOe alim: kenapa....................................???!!! kenapa mummy letak pic JOe waktu baby dulu dalam tenet...skrang semua orang dah tau yang JOe ni cute...sampai hati mummy....


tut...tut...tut...(abis kredit)

saja jah...nak gtau korang...aku ada mak yang sporting...hehe...luv u mum...!

Tips:

Jika ingin menulis dalam blog citer sebegini ttg mak anda, pastikan di rumah xda talian tenet dan mak anda tak tahu kewjdan blog anda...slmt mencuba!

k...nak g potong...potong jgn x potong...er...

7 Comments:

MENJEJAK DEWASA~ said...

oh, ni playback crite aritu la..
nak gtaw yg abg joe ala2 kacukan??
huhu...
hm, mmg comey pon...
baby tu la bukan abg joe..
hu3

Nur Syafiqah said...

haha...nipu benar demo...
lain tang hidung ngn mate...
hahaha

duta_illuzm said...

amir>amcm luka??
tau xpa..mmg comey..hihi..
cerita ini rekaan...satu ayat jah betul..haha..

iqa>ko kena trima kenyataan bhw kawe comei...lalalala....haha....

enuLwanie said...

mcm bangang gak la!

ingatkan pic anak wanie td.

ain fathihah said...

"Jika ingin menulis dalam blog citer sebegini ttg mak anda, pastikan di rumah xda talian tenet dan mak anda tak tahu kewjdan blog anda...slmt mencuba!"

hah, jeles2. saya takda kelebihan tu. blog saya akan sll dipantau oleh ibubapa. maka takleh nak merapu sgt, kang kantoi plak

misz benida said...

bkpo wak gni....mahal ayt tu..haha..yela,mmndng ko trlajak la vutenye,mak ko nk kasik mak2 len jeles la tu..

duta_illuzm said...

wanie..anak?? er...

ain> tukar link...xpun..wat new akaun..khas utk merapu..biaq p la xda org baca..hehe...

misz>haha...nmpknya demo jah yg bersetuju kawe cute..haha...